Söndag Morgon. Te och trötta ögon!

Veckorna flyger iväg. Vaknade precis ur en lång natts sömn och insåg att det var min sista dag på min semester. Imorgon, måndag, börjar jag alltså jobba!
 
Dessa tre veckor plus julledigheten har varit obeskrivligt skön! Men återigen så är det inte mig denna blogg handlar om i denna stund.
 Det är jue Daniels resa mot ett normalt liv! Och nog allt får man säga att han börjar närma sig!
 
 Vi vägde in idag, Söndag 1 feb, på 115,3. Jämfört mot en startvikt på, ja, jag vet inte exakt var det var längre. Det var så abnormt höga siffror och jag har ingen lust att gå tillbaka och tittar heller!
 
  Som ni ser har vi legat på en mindre platå under ett par veckor. Under den tiden, har säkert nämnt det förr, så var det en rebound effekt av Jul, Nyår, Tretton helgen samt en grabbhelg. Vi måste ibland se igenom fingrarna och inse att vi bara är människor!
 
  Idag hade vi planer på att träffas och ses. Vi skulle justerat kosten en aning och tagit en långpromenad. Det har vi gjort förut. Det ger oss möjligheten att snacka lite skit, ventilera eventuella frågor och reda ut komplikationer och liknande situationer! 
Men Daniel fick åka till sjukhuset och blev där hela natten! Vi Gör ett försök lite senare under dagen eller tar det i veckan!
 
 För att påminna er om hus kosten ser ut, så skriver jag en liten update.
 
 
 
 
 
 
 
Vi äter forfarande tre mål om dagen. Mest bara för att få in rutiner, göra det lätträkneligt samt att en enkel bild på hur mycket vi egentligen äter.
 
Målen är också väldigt enkla. Denna vecka kommer vi att fortsätta äta detta;
 
Det är alltså;
 
1st Avocado
1st matsked bea-sås
100g kyckling, stekt i cocosfett

Vilket resulterar i;

Smör: 911kj
Bea:   625kj
Advokado: 670kj
Kyckling 400kj

 Totalt med kött :2685kj/mål


Totalt med kyckling: 2605kj/mål

 

 För att få lite variation i maten/vardagen, byter vi vid behov ut kycklingen mot tillexempel lövbiff, fläsk etc. Helt enkelt en annan protein källa! Men mer avancerat än så är det inte. 
 Detta är en näringstät mat och håller, hör och höpna, Daniel mätt dygnet runt. Det ser inte ut att mätta buken, ingen bukfylla helt enkelt. Men energin den innehåller räcker gott och väl för att tillfredställa hjärnan!
 
 När vi äter en enformig kost under en period kan vi gå miste om en del näringsämnen som får i oss när vi äter en varierad kost. Därför har vi nu sedan en vecka tillbaka adderat två stycken kosttillskott till vardagen. 
 Det ena är en Supergreens från Helhetshälsa. Och den andra produkten är en Multivitamin. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Supergreen produkten äter 
jag också själv. ett superbra alternativ om du som jag inte har tid/lust/bla bla bla, inte tycker om, allt som är grönt 
och växer uppe på herre på täppan. Det är en sammansättning av det gröna på jorden som vi tror är bra för oss :) Tills vi har blivit motbevisade att vi verkligen måste äta allt det gröna fortsätter jag att dricka denna Supergreen drink! Jag menar, alla vitaminer och mineraler måste vi jue få i oss via vanlig mat som sista konsument i näringskedjan (?)