Sjätte veckan, 15kg!

Det är alltså sjätte veckan.
 
Vad jag förstår på Daniel är sötsuget fortfarande stabilt. Vissa stunder är lite jobbigare än andra. De försvinner lika fort som de dyker upp säger han. Jag tjatar på honom och frågar om statuset på sötsugen. Det gör jag endast för att jag tror att det är viktnedgångens värsta fiende. Att ha ett sug efter sötsaker. Det är saker du inte kan styra över. Där tar sockerdjävulen över och du blir försvarslös runt dina handlingar.
 
Hungern verkar vara obefintlig. Det är inte ofta det dyker upp hungerkänslor och matintagen går på rutin. Vilket är skönt. Det är oftast vid hungriga magar som vi gör dåliga beslut över våra matval (alla val sulle jag vilja säga), inga bra beslut tas på hungrig mage.
 
Ny invägning på Söndag, det blir alltså resultatet av sex veckors strikt kolhydratsreducerad kost. 
Kan vi komma ner under 120 kilo är vi ca 15kg lättare. Det är otroligt starkt jobbat. 

Efter nyår kommer vi också att göra en n hälsokontroll för att stämma av våra blodfetter och kolesterolvärden. Det är absolut ingen nackdel att hålla ett öga på dessa under inkörningsperioden då vi inte riktigt vet hur kroppen reagerar.
 
Ska be Daniel skriva en lista med häslofördelar som han har märkt av under denna resa. 
Här kommer ett urplock av bilder som Daniel bombar mig med. Det är superkul att se hur han trivs och mår med kosten i en järnhand. Vilja av stål.
 
Denna bild visar vad en måltid innehålller. Vi äter tre av dessa om dagen. Som ni ser så ligger vi fortfarande otroligt lågt på kolhydraterna. Samt högt med andelen fett.
 
 
Förberedelse av måltider. Vi varierar proteinandelen med olika typer av kött. Fisk, fågel och nöt. Här ser ni fågel (kyckling) och lövbiff av innanlår.
 
 
Det här visar de senaste söndagarnas invägningar. Som ni ser börjar vi plana ut en del, vilket inte är några kostigheter alls. Vi fick jue en riktigt stark början med nästan ett kilo om dagen i massa de första sju dagarna..
 
På återseende!