Några fler produkter från iHerb.com

Godmorgon. Slänger in ett snabbmeddelande här!
 
Igår fick jag mitt efterlängtade paket från iHerb. Saken var den
att jag fick tulla denna gång. 161kr i tullavgift samt postens avgifter.
 
Jo, det jag fick var massor av olika BetterStevia produkter. 60ml flaskor med droppip. Smaker så som, Pommegrade Berry, English Toffee, Coconut, Vanilla Cinnamon, French Vanilla, Dark Chocolate, Hazzelnut. Säkert glömt någon.
 
Blev sugen på att prova direkt. Gjorde mig en Smothie med cinnamon vanilla smaken. Den är den enda jag har provat so far.
Betyg da, njaa, Tyckte den smackade lite för mycket parfym. Sure, jag köper att den är "naturligt" sötad med stevia, men det är dock inga naturliga smak/aromämnen. Hur somhaver, den får 6 av 10 möjliga. Då smaken är som backen, alltså delad, så är mitt betyg ganska orellevant.
 
 
På återseende!
 

Ett dator problem senare...

Som rubriken lyder har jag haft lite administrativa problem här på kontoret. Har utnyttjat min "padda" och telefon till max. Trodde att jag knappt var i behov av en dator längre. Men lite begränsad blir jag. Att titta, läsa och redigera går bra med iPad, men att skriva är inte att föredra.

Hursomhaver. Det har hänt en hel del sedan sist.
Mycket nya spännande produkter har kommit till våra butiker,lite nya rawfood produkter. Invigt en ny gymanläggning. Besök i Götet. Besök i Sunne. Styrelsemöte. Köppt nya sängar. Provat en ny PWO. etc.
 
Nog om mig.
 
Vill ägna det här inlägget åt lite mer viktigare saker än mig själv. Nämligen en ny favorit produkt jag sprang på vid "bak hyllorna" på Ica Maxi. Vanilj kvarn. Vaniljälskare som jag är har jag under några år labbat för att få fram den godaste vaniljsmaken under rellativt nyttiga förhållanden.
 
Här kommer mina tre tips för att smaksätta tex. en proteinsmothie/shake;
 
1. Vaniljkvarn

Den här var den jag nämnde tidigare. Det är alltså en färdigpreppad kryddkvarn med 12.5 gram vaniljstång i. Jag tror det motsvarar ca 5 vaniljstänger. Den kostar 37 kronor och räcker väldigt länge. Jag provade den igår och jag har missbrukat den ganska bra ändå in på morgonkvisten, med oräkneliga drag i kvarnen. Den portionerar ut fröna perfekt. Ofta när jag har köpt en vaniljstång blir det en mer engångs sak. Det blir ofta pannkaka av det som jag ska försöka spara. Så det slutar med att allt används och vaniljsmaken blir för koncentrerad.
 
Det här är alltså äkta vanilj du maler ut i önskad mängd. Tillsluts med ett lock som är lätt att ta av och sätta på. På det sättet försvinner inte aromen och du kan alltid räkna med färsk nymalen vanilj :)
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Sweetleaf SweetDropps
 
Det här är en verkligen utmanare till äkta vaniljstång. Den är sötad med stevia. Som stimulerar aromerna en hel del. Den smakar väldigt sött (vilket jag gillar) samt ingen bismak. har endast provat den till kalla drycker. Ej matlagning. Iofs. vad avnänder man vanilj till i matlagning?

Finns hos de flesta hälokostbutikerna. Priset är lite väl saftigt. Jag betalade 140 kronor för 60ml. VIlket jag tycker är äckligt dyrt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Now Foods vanilla

Super god smak av vanilj. Hamnar på tredje plats. Sötad av Stevia precis som den  ovan. Kanske en aning mer "bi"smak än den från SweetLeaf. Men fungerar absolut. Det kostar 4 dollar på iHerb.com och tar inte lång tid att leverara. De säger 7 dagar och det är vad det brukar ta. Dock så väntar jag på ett paket jusst nu som har sprungit över 14 dagar. Har fortfarande inte mottagit det. Hmm.
 
Kostar en bråkdel av vad den från SweetLeaf kostar. Vilket vi gillar. När skillnaden på smak är så lite. Här har jag dock inte tagit hänsyn till pris när jag har satt dem i kronoligsk ordning. Endast smak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var ungefär allt jag hinner skriva idag. Har en del sysslor att ta tag i nu. Sånna här saker som Förgyller en helg :)
 
På åerseende!