Två veckor in i matchen!

Imorrgon är det två veckor sedan denna resa gick av stapeln.
Resan går enligt planerna. Redan efter sju dagar hade vi tappat nästan ca 6 kilo. Det var en glädjande nyhet. Också blåste vi rött i Ketonix mätaren redan efter dag 4. Det betyder att vi har hamnat i Ketos, dvs att vi har gått över till att hämta vår energi ifrån fett.
 
Imorgon blir det en ny invägning samt lite justeringar i kosten. Efter denna kovändning, från obegränsat med kolhydrater på kvällar och dagar, till i stort sett NOLL, händer det saker ganska fort. Hoppas på en stabil och långsiktig hälsoresa, därför vill vi skynda långsamt så det uppstår så få problem som möjlig längs vägen.
 
Här kommer lite bilder som Daniel har uppdaterat mig dagligen med. hör gärna av er vid frågor eller andra snpunkter.
 

Stort steg i rätt riktning. En gallring i gammal skåpmat. Inte dödligt att ha kvar i skåpen. Men kanske mer syboliskt! Spanmål, socker, pasta, ris, potatis och bröd. Det är det största källorna som får blodsockret i kroppen att eskalera!.
 
 
Nya investeringen gör det lättare för både mig och Daniel att hålla koll på status/siffror! Vikten i sig kan vara ganska vilseledande i det lilla perspektivet. Men i det stora hela ger det dig än rättvis fingervisning. Att fett väger nummer är ingen nyhet!
 
 
Lite fina bilder längs vägen gör det både roligare och enklare att titta tillbaka på tiden. Här steker vi mängder av gött sidfläsk/bacon. En stor det av vår protein/fettkälla under det första två veckorna!
 
 
En app som hjälpreda till den nya vågen. Den loggar all vikt trådlöst via Wi-Fi från den ny investerade vågen! ätt att skapa en rutin, samt spara data. Det är ofta lätt att väga sig, men att bokföra brukar vi ha svårt med. Den här vågen gör båda :)
 
 
Ett numer vanligt resultat efter några sekunders blåsning i den ny utvecklade Ketonix Sport mätaren. Ger dig en fingervisning om när du har hamnat i ketos. Ett smidigt verktyg att avnända för att se hur tollerant du är mot vissa måltider, tillfällen etc. Denna i kombination med en glukosmätare ger dig ett eget hemma labb för en liten kostnad!
 
Ha nu en trevlig helg! På Återseende!
1 Unify:

skriven

Oj. Har du tid för fler att arbeta med?

Svar: Nej, inte nu!
Mats Jonas Rüdén